21 november 2010

soffbordet färdigt

så var då soffbordet i princip klart. nedan finns resultatet att skåda. slipade ner det med maskin och målade tre varv med vitfärg. sedan hjälpte stora J mig att såga till plankorna som lådorna står på undertill.

jag hade först funderat på att bygga ett eget måttanpassat bord, men så såg jag detta på den lokala loppisen och det hade nästan samma mått som jag hade tänkt ha på det egenbyggda, så det var enklare och säkert billigare att köpa det. dessutom var det halva priset på möbler, så det blev 50 kronor för bordet, och ca 60 kronor för plankorna undertill, så i slutändan blev det ett rätt så billigt bord. inte illa :)

stora J fick i uppdrag att sälja det tidigare soffbordet, så han satte ut en annons på blocket och dagen efter kom det några och köpte det för rätt mycket mer än vad det nya kostade. man kan göra bra affärer ibland!


dekorationen på bordet är dock bara tillfällig för bildens skull.
inte en chans att den skulle få vara i fred för små barnahänder :)

2 kommentarer:

  1. va braa det blev lite nättare än det andra duktigt jobbat ni kan ni två ihop nuu ä väl snart era projekt färdiga i lägenheten eller? Bra ni kan göra affärer era gamla möbler verka ju också vara drev efter kul.

    SvaraRadera
  2. ja, det känns som att det blev lite luftigare i vardagsrummet. och så går lådorna in på rad :) dom flesta projekten är nog så gott som klara. men man kan ju alltid hitta på fler :)

    SvaraRadera