10 juni 2010

äntligen

äntligen tog vi tag i projektet sommarbalkong. i förrgårkväll satte jag igång med att skura balkongen ren. trägolvet var alldeles grått och räcket delvis grönt av alger. det var nog år och dar sen det var gjort senast. golvet blev som nytt, och väggarna fick en lite snyggare nyans av ljust gult.

sedan satte planeringen av möblering och dekoration igång. ville få det inbjudande och fräscht, utan att det skulle kosta en hel förmögenhet. och det hela slutade väl på ungefär 500-550 kr (fast det fattas några blommor än, och kanske ett par dynor).

köpte några vita krukor på loppis för 25 kr, stolarna är från ikea och kostar 49 kr/st liksom ljuskopparna för 5 kr/st, den lilla bänken är en avsågad lagerhylla i metall, också den från ikea och kostar 99 kr, gardinen kommer också därifrån och kostar 39 kr för ett par, blomlådan är från rusta, och tillsammans med hållarna kostade den 177 kr. 4 st pelargoner från plantagen kostade 100 kr. mattan, duken, en pelargon och den lilla skålen samt trädet hade jag sen innan.

jomenvisst, här ska vi nog kunna trivas i sommar!



1 kommentar:

  1. Så gulligt! Du är duktig du min kära sonhustru!
    Kram svärmor

    SvaraRadera