16 december 2010

spa i varberg

egentligen skulle vi varit där för flera månader sen. innan semestern närmare bestämt. men det passade nästan bättre nu, i vintermörkret och kylan. så vi har väntat och väntat, men den som väntar på något gott...

och gott, det var det. vi badade bubbelpool, bastade, skuttade runt i tofflor och badrock, fick varsin spa-behandling (jag valde avslappnande massage med varm olja och varmt bad i havsvatten), åt god buffé på kvällen i restaurangen, umgicks tillsammans, sov en hel natt i hotellsäng, åt hotellfrukost, kikade i affärer, för att sedan komma tillbaka till hotellet lagom till lunchbuffén. vi hade en mycket trevlig och rolig helg! (får passa på att tacka för den! jo, för vi blev faktiskt bjudna på allt detta.)

mamma och pappa tog hand om lillgossen under tiden, och det hade gått så bra så. han verkade inte ha saknat oss nämnvärt när vi kom hem, och det var kanske lika bra det. att sedan komma tillbaka till "verkligeheten" och vardagen efter en så lugnt helg var lite tungt, men veckan har gått fort hittills och efter den här veckan väntar en till mysig helg. sen är det ju nästan jul :)


varbergs kurort.

3 kommentarer:

  1. Det får ni göra om, så då kan vi passa lillgossen igen.

    SvaraRadera
  2. Åå, ser riktigt härligt ut! :) Vintern och juletiden är nog den bästa tiden att åka på spa, då är nog kroppen som tröttast med tanke på kyla och stress.
    Skönt att ni äntlgien kom iväg! Och jag kan tro att Jonah trivdes ihop med mormor och morfar :)

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. ja, så är det nog! :) det var en välbehövlig paus mitt i allt fixande och donande. jonah hade det bra under tiden så det var inget att oroa sig över.

    KRAM!

    SvaraRadera