21 september 2011

dekorerad konservburk

idag har lilla J haft barnvakt på förmiddagen, medans jag och lilla E var på bvc för kontroll. det är en av grannarna som erbjudit sig att se efter honom om vi behöver det någon gång, så jag tänkte att idag kunde vara ett bra tillfälle att prova första gången. dom hade haft det så trevligt så, och det hade inte varit några problem! skönt att veta att man kan få hjälp någon gång ibland om man ska iväg på liknande saker. när man inte har släkt eller familj i närheten så är det mycket värt.


bvc-besöket var precis då lilla E brukar sova så hon var ganska gnällig, men det gick bra ändå. vi har fått en ny sköterska för vår förra har gått i pension. tyckte så mycket om den förra, men vår nya är också bra. när vi hade sista besöket hos förra sköterskan innan semestern hade jag med en liten avskedspresent från oss. en dekorerad konservburk som jag fyllt med färgglatt godis. enkel och söt present. och rolig att göra!







3 kommentarer:

  1. Vi skulle bott närmare, då hade jag kunnat passa Jonahgossen. Det hade varit riktigt roligt.

    SvaraRadera
  2. Kanske en dum fråga, men hur får du i godiset i burken???? Den är ju stängd. Fattar inte :P Fint iaf!

    SvaraRadera
  3. skär upp bottnen med en sån där konservöppnarmojäng som man snurrar på, tömmer ut innehållet, diskar ur, och sen när man dekorerat den och fyllt den med lämplig present så sätter man tjock dubbelhäftande tejp (typ som häftkuddar) på insidan och runt så att bottnen har något att vila på. bottnen limmar man sen på "tejp-hyllan". sen kan man fylla i skarven som blir med lite dekorationslim eller vad man ska kalla det. hoppas du förstod förklaringen. annars kan du googla :)

    SvaraRadera