8 juli 2010

fullt upp

det har varit fullt upp den senaste veckan. i onsdags (inte igår) fyllde stora J år så det var en del att greja och planera inför det, baka och slå in presenter.

på fredagskvällen kom det lite fikagäster och vi dukade upp på innergården för vädret var så härligt. hade nog blivit lite trångt inomhus också. det blev en trevlig kväll!

på lördagen åkte vi till sjön med A och P och lilla bebisen i magen som snart är färdig. det blev några timmar där och alla utom jag badade. tyckte det var lite för kallt. sedan skjutsade vi hem dom och jag sprang in och handlade lite, för sen skulle dom komma till oss och grilla. jag och stora J åkte hem och förberedde lite. dukade utomhus även denna kväll, för vädret var perfekt. det blev även lite kubb-spel.

vi dukade av och gick sedan in och nattade lillen. A och P stannade kvar och vi spelade spel tills det var dags för dom att åka hem. det var en väldigt lyckad dag! en sådan fin sommardag som man vill minnas när hösten och vinterns kalla vindar blåser utanför och regnet smattrar mot rutan. sommaren är verkligen fantastisk! den bästa årstiden, helt klart.




födelsedagsfirande för stora J.

1 kommentar:

  1. Åh vad fint du hade gjort R! Gratta stora J så mycket i efterskott ifrån mig :) När kommer ni norrut? kram till er alla!

    SvaraRadera