28 november 2011

småprat

vad jag har förstått så har det snöat på sina håll i sverige, dock inget här. jag hade gärna haft lite snö, även om det är ganska skönt med några plusgrader fortfarande. vinterjackan har inte ens plockats fram ännu.

förmiddagen har varit lugn, och båda barnen var lugna och glada på morgonen så dagen startade bra. frågade lilla J om han ville gå ut en stund, men det ville han inte så vi stannade inne och pysslade lite. satte nejlikor i apelsiner och hängde upp i köket, och lilla J satt och skalade clementiner. "kan själv" som det heter, och han kan faktiskt själv! lilla E lär sig mer och mer hon också. hon ålar omkring här hemma och vill helst stå mest hela tiden, så en gåstol kommer innanför dörren inom kort. ska få låna en av stora Js chef. kanske blir hon lite mer förnöjd då. det är ju frustrerande att vilja något men inte riktigt kunna. har även fått låna en spjälsäng av några i församlingen, för vaggan har hon växt ur.

julkorten är i det stora hela klara nu. fattas en liten detalj på insidan och så ett foto som vi ska ta någon gång snart bara. 35 stycken blev det i år. får se om det blir lika många kommande år. har iallafall en idé om nästa års julkort nedplitad i mitt block, och är nästan lite sugen att börja på dom redan :) hähä! illa. julklapparna är också i det närmsta klara, har någon till att köpa till stora J, annars tror jag att de flesta är inhandlade. känns skönt! men så ska dom ju slås in också, och det är mycket jobb bara det.




på en gammal byrå i vardagsrummet

hamnade spegeln tillslut...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar