17 oktober 2011

en långhelg

har haft en trevlig förmiddag med barnen utan stress och krav och har fått sova gott inatt och inte behövt stiga upp speciellt tidigt imorse, så jag känner mig rätt så pigg och glad idag :)

har min "lugna stund" nu, som innebär en kopp kaffe, en ruta mörk choklad, en stund vid datorn och åtminståne ett sovande barn (fast nu sover nog båda till och med..?). den stunden mitt på dagen värdesätter jag mycket, men jag vet att det inte kommer vara så föralltid. lillgossen kommer inte sova på eftermiddagen föralltid, men än så länge märker man att han behöver det.

helgen har varit intensiv, men rolig! stora J var ledig i fredags så helgen blev extra lång för oss. det är så härligt att få vara tillsammans hela familjen en dag extra. jag var iväg en stund för mig själv och sen hade vi vänner här på besök. papporna åkte och badade med äldsta barnen efter att vi ätit middag tillsammans. när dom kom tillbaka fikade vi god bärpaj och barnen lekte och hade roligt. och så fick jag en hand och ansiktsbehandling med Mary Kay-produkter som min kompis säljer. inte illa! :)

på lördagen var vi runt på lite loppisar (mitt och stora Js gemensamma intresse :) ) lilla J fick en hink med duplo, hans stora intresse numera! inte ofta man hittar det på loppisar. och sen åkte vi och hälsade på några vi känner inte så jättelångt härifrån. barnen lekte bra ihop och vi tog en promenad i det fina vädret och planerade in att gå ut och äta julbord någon gång i december. ser fram emot det!

på söndagen var vi i kyrkan och tog även vår granne med oss. hon verkade uppskatta det, så det var roligt. ja, det var väl helgen i korta drag. trevligt har vi haft det! känns som att denna vecka kommer att gå fort också.





ljusstakar från loppisen i fredags...


1 kommentar:

  1. såå mysig helg ni haft roligt ni kan hitta på såå mycket roligt ihop, det är vårdefulla helger kram till er alla Vad fin bild på ljusstakarna man kan tro att det är tagit från en heminredningstidning.

    SvaraRadera