5 augusti 2010

semester

vilken fin semester vi har! just nu är vi i vackra norrland. vi har också varit på österlen, i kivik bland annat. campade två nätter på löttorp, öland sedan åkte vi till småland ett par-tre dagar, innan vi åkte hem till västkusten igen. vi var hemma några dagar och tvättade och städade i ordning innan nästa resa påbörjades - den till norrland.

på väg upp till norrland stannade vi i uppsala och sov på en herrgård, i sviten :) hähä. vi stannade i uppsala för att vi skulle på en konsert dagen efter. den var väldigt bra, och efter den fortsatte vi vår resa upp till norr.

natten till söndag var vi framme. lilla J var duktig i bilen och det gick bra att köra. var väl sista timmen ungefär som jag blev kriminellt trött, men vi fick lagom med timmar sömn innan vi skulle iväg på söndagen. dom senaste dagarna har vi hunnit med allt möjligt trevligt och imorgon blir den kräftfiske i älven. ska även på nolia-mässan någon dag och så har vi hunnit med några loppisar. är nog snart uppe i runt 20 loppisar den här sommaren. underbart! har även hunnit påbörja målning av ett till skåp.

nähe, nu ska jag göra sallad till pizzan.


löttorps camping, öland.


stora J och lilla J badar i norrland.


åker båt.


lilla J vinkar till fisken jag fick upp.


lilla J vid gammelfarfars och gammelfarmors grav.


1 kommentar:

  1. Vad roligt att läsa om vad som händer hos er :) Kul att se lillkillen stå och gå! han gick ju inte själv sist jag var hos er. Men nu kan han ju hur mycket som helst, semestra, åka båt och lukta på blommorna :) Ha det så bra och hoppas att vi ses snart! Kramkramkram

    SvaraRadera